Aktuális

Fémrúddal és botokkal verték a főnökei egy győri pincében a nőt

Előzetes letartóztatásba került az a három férfi, akik Győrben bezártak egy nőt üzletük pincéjébe, és ott bántalmazták.

A rendőrséget december 8-án értesítették, hogy egy nőt munkaadói bezártak egy pincehelyiségbe, és ott botokkal és egy fémrúddal bántalmazták. A rendőröknek a sértett elmondta, hogy egy győri üzletben dolgozik, ahol a munkaadói az előző este egy órával korábban bezárták a boltot, kolléganőit hazaengedték, majd az ő ruházatát, valamint a csomagját ellenőrizték.

Ezt követően az elkövetők arra kényszerítették, hogy lemenjen velük a pincébe, ahol fémcsővel, bottal, valamint különböző eszközökkel végtagjain, illetve felsőtestén ütlegelték állítólagos tartozása miatt. A bántalmazást követően mobiltelefonját, bankkártyáját és a kulcsait elvették.

Az ütlegelés miatt a nő bordatörést szenvedett (Fotó: Police.hu)

Elengedésekor bántalmazói őt – és rajta keresztül a családtagjait is – életveszélyesen megfenyegették, amennyiben a történtekről a hatóságokat értesíti. A sértett az ütlegelés következtében bordatörést szenvedett.

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya még aznap elfogta és előállította a bűncselekmény feltételezett elkövetőit. Egy 38, egy 26 és egy 43 éves budapesti férfival szemben személyi szabadság megsértése, súlyos testi sértés, valamint zsarolás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás. 

A három férfi előzetes letartóztatásba került.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top