Aktuális

Ez történik ma, Christina Aguilera szülinapján

Budapesten hétfőn reggel 07:26-kor kel fel a Nap és 15:51-kor nyugszik. Christina Aguilera szülinapján ilyesmikre számíthatunk:

2017. XII. 18.     

Ezen a napon:

1957-ben az Amerikai Egyesült Államok első atomerőműve megkezdi működését Shippingportban. 1973-ban VI. Pál pápa üresnek nyilvánítja az esztergomi érseki széket, és Mindszenty József bíboros-hercegprímást nyugállományba helyezi. 1980-ban Christina Aguilera szülinapja.

A nap mottója:

Érvelni jó. Meggyőzni fontos. Hatni felelősség.

Aczél Petra

Névnap: 

December tizennyolcadika Auguszta, Dés, Dezsér, Dezsider, Dezső, Gracián, Haralda, Harmat, Harmatka, Töhötöm és Zajzon napja. 

December tizennyolcadikán született:

Brad Pitt színész, Keith Richards zenész, Ray Liotta színész, Christina Aguilera énekesnő.

Időjárás:

Kezdetben kevés lesz a felhő, több órára kisüthet a nap, majd délutántól nyugat felől felhőzetnövekedés kezdőik. Néhol hószállingózás, gyenge havazás előfordulhat. A nyugati, délnyugati szél kissé megélénkül. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában -1 és -6 fok között alakul, néhol kissé hidegebb is lehet. A legmagasabb nappali hőmérséklet 1 és 5 fok között valószínű.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top