Aktuális

Előzetesbe került a népligeti gyilkossággal vádolt férfi

A 29 éves férfinek van bejelentett lakóhelye, de az utcán él, így feltehető, hogy megszökne.

Jogerős végzéssel a szökés, elrejtőzés, valamint a bűnismétlés veszélye miatt egy hónapra előzetes letartóztatásba helyezte a Budai Központi Kerületi Bíróság azt a férfit, akit a tavaly októberi, Népligetben történt gyilkossággal gyanúsítanak – közölte a Fővárosi Törvényszék.

A végzés szerint a bűncselekmények tárgyi súlya kiemelkedő, a kiszabható büntetés mértéke olyan nagy, hogy ez a tény már önmagában szükségessé teszi a kényszerintézkedés elrendelését azért, hogy a gyanúsított jelenléte biztosítható legyen.

Bár a férfi rendelkezik bejelentett lakóhellyel, de ott nem tartózkodik, az utcán él, hajléktalan. Ezért megalapozottan feltehető, hogy szabadlábon hagyása esetén a hatóság elől megszökne, elrejtőzne.

A rendőrség ma jelentette be, hogy elfogták a népligeti gyilkossággal gyanúsított férfit. A 29 éves budapesti S. Krisztián beismerő vallomást tett. A nyomára egy másik, hasonló bűncselekmény vezetett, amelynek során egy férfi súlyosan bántalmazott egy 55 éves nőt.

A Népligetben történt gyilkosság áldozata egy három gyermeket nevelő, 40 éves asszony volt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top