Aktuális

Ez történik ma, Louis Tomlinson szülinapján

Budapesten vasárnap reggel 07:34-kor kel fel a Nap, és 15:50-kor nyugszik. Louis Tomlinson szülinapján ilyesmikre számíthatunk:

2017. XII. 24.

Ezen a napon:

1865-ben az amerikai Konföderációs Hadsereg számos veteránja privát egyesületet alakít Ku Klux Klan néven. 1918-ban Kolozsvárt megszállja a román hadsereg. 1960-ban a román alkotmány 19. cikkelyének módosításával a korábbi Magyar Autonóm Tartomány egy részét a többségében román lakosú Brassó megyéhez csatolják. 1989-ben: a nyugat-berlini polgárok ekkortól utazhatnak szabadon Kelet-Berlinbe. 1991-ben Louis Tomlinson szülinapja.

A nap mottója:

Az otthon olyan hely, ahol évek múlva is önmagam lehetek.

Michael J. Fox

Névnap:

December huszonnegyedike Ádám, Éva, Adala, Adália, Adél, Adela, Adelaida,  Délibáb, Evila, Evita, Hermina, Iringó, Noé, Noémi és Vica napja.  

December huszonnegyedikén született:

Jézus születésének előestéje. Ian Lemmy Kilminster énekes, Klapka György üzletember, Ricky Martin énekes, Louis Tomlinson énekes.

Időjárás:

Változóan felhős idő várható az ország nagy részén több órás napsütéssel. A reggeli, délelőtti órákban keleten helyenként kisebb eső, zápor előfordulhat. Az északnyugati szél több helyen megerősödik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet -2 és +5 fok között alakul, északkeleten és délnyugaton az alacsonyabb értékekkel. A legmagasabb nappali hőmérséklet általában 7 és 12 fok között várható, de északkeleten néhol inkább csak 5, 6 fok valószínű.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top