Aktuális

Kirúgták a trágár üzeneteket küldő és munkahelyi szexszel vádolt katasztrófavédelmi igazgatót

Elbocsátották a katasztrófavédelemtől azt a vezető beosztásban dolgozó férfit, aki obszcén üzeneteket küldött fiatal női munkatársának, és a nő állítása szerint még szexelt is vele munkaidőben.

Január 2-án kitálalt egy huszonéves nő, aki egykori alkalmazottként az egyik megyeszékhelyen lévő katasztrófavédelmi kirendeltségen folytatott viszonyt a katasztrófavédelmi igazgatóval. A nő nyilvánosságra hozta, hogy milyen trágár üzeneteket írogatott neki a férfi (az obszcén, durva szöveget nem idézzük, a Lánglovagok.hu-n tudod elolvasni), hogy munkaidőben is szexeltek, és a viszonynak azt követően lett vége, hogy kiderült: az igazgató más nőkkel is összeszűri a levet. 

A nevét nem vállaló egykori alkalmazott nemcsak a sajtónak teregette ki a szennyest, de a történtekről a főigazgatót is tájékoztatta. Ezt követően, január 3-án a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság közleményt adott ki az esetről: „Az ügyben érintett nő levelének kézhezvételét követően a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság főigazgatója haladéktalanul lépéseket tett. A mai napon megtörtént az érintett vezető személyi felelősségre vonása, aki a holnapi naptól nem tölt be vezetői pozíciót, és távozik a katasztrófavédelemtől.”

Címlap: Facebook/BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top