Aktuális

Boncasztalon tért magához, előtte három orvos nyilvánította halottnak

A boncasztalon tért magához egy spanyol rab, akit korábban három orvos is halottnak nyilvánított. Néhány órán múlt az élete, már a metszési vonalakat is felrajzolták a testére.

Rosszul lett, és meghalt egy rab egy észak-spanyolországi börtönben. Halálát három orvos is megerősítette, majd a testét a hullaházba szállították. Gonzalo Montoya Jiménez nagy szerencséje, hogy a kórboncnok nem állt neki azonnal a munkának, csak felskiccelte a bőrére a vágási helyeket.

Családja szerint Montoyának már csak pár órája lett volna hátra, ha nem tér magához a boncasztalon. A  férfi jelenleg a tartományi kórház intenzív osztályán fekszik, orvosai úgy sejtik, hogy egy eddig nem ismert betegsége állhat a különös eset mögött.

Az orvosok feltételezik, hogy Montoya betegsége miatt életfunkciói annyira lelassulnak, hogy szinte észrevehetetlenek, ám a feltételezés még megerősítésre vár – írja a BBC.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top