Aktuális

Három évvel megtoldhatják a szökött rab életfogytiglani büntetését

A sopronkőhidai börtönből megszökött elítélt csak rosszabbul járt azzal, hogy olajra lépett. Szombaton hajnalban már elfogták a gyilkosságért ülő férfit, és néhány évvel még súlyosbíthatják is életfogytiglani büntetését.

Mint megírtuk: pénteken délben szökött el munkahelyéről, szombaton hajnalban viszont már újra börtönben volt a Sopronkőhidai Büntetés-végrehajtási Intézet egyik fogvatartottja. A 37 éves férfi – aki a hírek szerint életfogytiglani büntetését tölti – nem jutott messzire, Sopronban fogták el a rendőrök. Miatta a börtön öt dolgozóját függesztették fel a beosztásából.

A Bors azt írja, hogy J. István szökési kísérlete további három évvel toldhatja meg amúgy is hosszú büntetését. A lap felidézi, hogy a férfi és két társa 2012 októberében ölt meg egy nyugdíjas nőt. J. István egy rúddal összeverte, majd brutálisan megtaposta az idős embert. A társa, O. László 16 évet kapott.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top