Aktuális

Félnek a szombathelyi panelházban, mert az egyik lakó rendszeresen gyújtogat a lakásában

Másfél év alatt ötödjére csaptak fel a lángok abban a panelházban, amelyiknek egy második emeleti lakásában állítólag szándékosan gyújtogat egy férfi.

Szerdán ismét kigyulladt egy szombathelyi panelház egyik második emeleti lakása. A lakók az utcáról nézték, ahogy a tűzoltók oltják a lángokat.

Az RTL Klub riportja szerint a lakásban egy 30 év körüli férfi lakik, szomszédai szerint a tűzeset előtt szándékosan úgy ment el otthonról, hogy meggyújtotta a szemetet a szobában.

A lakók úgy gondolják, a férfi nincs tisztában tette következményeivel, ezért gyújtogat.

Az elmúlt másfél évben ez volt az ötödik tűzeset a lakásban. A mostani volt a legsúlyosabb, a feljebb lévő lakásokra is átterjedt a tűz, a korábbiaknál a lakáson belül maradtak a lángok. A lakók félnek, és azt mondják, eddig hiába kértek segítséget a hatóságoktól.

A katasztrófavédelem állítólag többször megbírságolta a férfit, de egyszer sem fizette be a büntetést. A vizsgálat eredményei nyomán a rendőrség nyomozást indított, és a lakók is feljelentést tettek közveszély okozása miatt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top