Aktuális

„Belső parancsra” ölt a szigetszentmiklósi gyilkos

Furcsa vallomást tett a férfi, aki agyonvert egy takarítónőt egy wellnessparkban. Előzetes letartóztatása után elmegyógyintézetbe helyezték.

Ahogyan arról mi is beszámoltunk, a múlt héten agyonvertek egy nőt egy szigetszentmiklósi wellnessparkban. Hamarosan kiderült, hogy az áldozat takarítóként dolgozott a hotelben, és a rendőrség az egyik vendéget gyanúsítja a gyilkossággal. Az első hírek szerint az vezetett a végzetes nézeteltéréshez, hogy a férfi összejárkálta a frissen felmosott padlót, a takarítónő pedig ezt szóvá tette. Az RTL Klub nem sokkal később – a korábbi híreknek némiképp ellentmondva – arról számolt be, hogy a férfi valószínűleg tévedésből ölte meg a nőt, mivel összekeverte az anyósával.

Most újabb furcsa részletek kerültek nyilvánosságra az ügyről. A Zsaru magazin arról számolt be, hogy a gyilkossággal gyanúsított férfi saját bevallása szerint „belső parancsra” ölt. A férfit állítólag zavarta a nő jelenléte és „foglalkozásából adódó megmozdulásai”, és a sátánt látta benne. A rendőröknek azt mondta, a benne rejlő gonosszal akart leszámolni.

A férfi vasárnap került előzetes letartóztatásba, ezután azonban nem a börtönbe, hanem az Igazságügyi Megfigyelő és Elmegyógyító Intézetbe szállították, mivel a vallomása alapján a bíróság indokoltnak látta a gyanúsított elmegyógyintézeti megfigyelését.

Időközben az is kiderült, hogy a férfi már a gyilkosság előtt felhívta magára a vendégek és a személyzet figyelmét furcsa viselkedésével. Érkezése után például minden édességet felvásárolt a szálloda büféjében, összesen 58 ezer forint értékben. Elmondása szerint azért, mert az édességgel a többi vendégnek akart kedveskedni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top