Aktuális

Megfojtotta vacsorája a halszörnyet – videó

Túl nagy étvágya okozta vesztét az egyik ausztrál tóban élő 18 éves laposfejű halnak: elakadt a torkán a falat.

Torkán akadt a hal egy 18 éves laposfejű halnak egy ausztrál tóban. A nem mindennapi látványt egy 63 éves helyi nyugdíjas vette észre, aki le is videózta az agonizáló halat.

„Épp a kutyáimat sétáltattam napfelkeltekor a Burrill-tó partján, amikor észrevettem a laposfejű halat. Csak közelebb érve láttam, hogy egy másik hal lóg ki a szájából. Teljesen ledöbbentem” – mondta Michael Pool, aki a hónap elején botlott a nem mindennapi jelenetbe.

A visszavonult mérnök mindennap erre sétál, így jól ismerte a fulladozó halat, amely mostanában tölthette be 18. életévét. Michael megpróbálta megmenteni a 10 kilogramm körüli laposfejű hal életét azzal, hogy kiveszi a szájából a falatot, de a kisebb hal túlságosan mélyre került, és elakadt a laposfejű hal szájában.  

Mikor néhány óra múlva visszatért a helyszínre, már csak a két hal csontváza volt a földön, a többit megették a madarak.

Michael nagyon hálás a sorsnak, hogy láthatta az esetet. „Nem volt túl szép látvány, de azt hiszem, ez maga a természet” – mondta.

Yahoo

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top