Aktuális

Majdnem megölt egy kutyát a mozgólépcső a Corvin-negyednél

Bedarálta egy kistestű kutya lábát a mozgólépcső a Corvin-negyednél, tűzoltókat és állatorvost kellett a helyszínre hívni.

Szerencsés kimenetelű baleset történt csütörtök délután a Corvin-negyed metrómegálló mozgólépcsőjén, ahol egy kistestű kutya mancsát becsípte a mozgólépcső. Az Öt perc pihenő úgy tudja, a baleset elkerülhető lett volna, ha a kutya gazdája felveszi a kutyát a kezébe, mint ahogy azt a BKV munkatársa is javasolta neki a lépcsőzés előtt.

Forrás: Facebook

A kiskutya mancsa a mozgólépcső alján szorult be a lépcsőfokok közé, hiába állították le azonnal a felvonót, a sérült végtagot csak a kiérkező tűzoltók tudták kiszabadítani. A művelet előtt egy állatorvos elbódította az állatot, amelynek nagy fájdalmai lehettek.

Az állatorvos szerint a kutyának lehet, hogy eltört a lába, és a mozgólépcső egyik tüskéje is átszúrta. A szerencsétlenül járt kutyát végül a Budapesti Állatkórházba szállították, ahol megkezdték az ellátását. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top