Aktuális

Tragédiával végződött a családi vadvízi evezés

Családi kirándulásnak indult, de hamar tragédiába torkollott egy vadvízi evezés a felvidéki Lipótújváron. Egy öttagú család borult a vízbe, egyikük nem élte túl.

Vadvízi evezésre indult egy öttagú család szombaton a felvidéki Lipótújváron, a két szülő három gyermekével szállt csónakba, egy kisfiúval és két kislánnyal, a Belá folyón terveztek evezni. A családi idill hamarosan tragédiává változott, amikor mindannyian beleborultak a sebes folyóba.

Az információk szerint a 7 és 8 éves kislányok sérülés nélkül megúszták a balesetet, őket a közelben lévő járókelők mentették ki a vízből. Úgy tudni, az apát és a hároméves kisfiút mentőhelikopterrel szállították kórházba, és már túl vannak az életveszélyen.

A tragédia áldozata az édesanya, aki a többiekkel ellentétben nem viselt mentőmellényt. Az asszony testére csak hosszas keresés után bukkantak rá, már nem tudtak rajta segíteni.

Bumm/Noviny

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top