Aktuális

Ötödszörre gyújtotta magára a házat

A piromániás férfi az ablak alatt állva nézte végig, ahogy leégette azt a házat, amiben lakott. A szomszédok nagyon megijedtek az egekbe csapó lángoktól.

Teljesen leégette testvére házát egy férfi Balatonszepezden – számolt be a Tények. Az üdülőövezetben lévő 100 négyzetméteres családi ház lakhatatlanná vált, a helyszínre négy településről érkeztek tűzoltók, de a gyors oltás ellenére a ház teljesen kiégett.

A szomszédok szerint a férfi már ötödjére gyújtogatott, többször is megpróbálta felgyújtani az ingatlant. Korábban gázpalackot robbantott, de volt amikor benzint locsolt szét a házban. Az utcabeliek rettegnek a férfitől, mert agresszív és sokszor részeg, félnek, hogy egyszer az ő házukat is felgyújtja.

A szomszédok azt mondják, a férfi piromániás, már a családját is elüldözte. Körülbelül 1 millió forint tartozást halmozott fel, ezért elzárták nála a vizet, és kikapcsolták a villanyt is. A szomszédok azt szeretnék, ha börtönbe kerülne a férfi.

A katasztrófavédelem a tűzeset körülményeit még vizsgálja.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top