Aktuális

Egy hét után találták meg a dzsungelben a fiatal realitysztár holttestét

Egy hét keresés után megtalálták annak a fiatal brit férfinek a holttestét, aki egy dzsungelben játszódó valóságshow forgatásán tűnt el Kolumbiában a Világvége-vízesésnél.

Megtalálták a valóságshow-sztár Joe Tilley holttestét a kolumbiai dzsungelben, nem messze a Világvége-vízeséstől, ahol a 24 éves férfi egy hete nyomtalanul eltűnt. A keresőcsapathoz csatlakoztak Tilley rokonai is, akik Nagy-Britanniából utaztak Dél-Amerikába – írja az Independent.

A nálunk teljesen ismeretlen valóságshow-sztár holttestét egyhetes keresés után találták meg Kolumbiában, Fin del Mundo város közelében most szombaton, a vízesés lábánál.

A halott férfi családja közösségi adománygyűjtést indított, hogy összeszedjenek 4500 fontot, amiből haza tudják szállítani Joe Tilley holttestét, és el tudják temetni.         

A fiatal férfi a Viceland Jungel Town nevű realityjében szerepelt, amely egy rakás fiatalról szól, akik egy várost akarnak építeni a dzsungel közepén.

Címlapkép: viceland.com

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top