Aktuális

Már tankolni sincs pénzük a komlói állatvédőknek

Nagyon rossz helyzetbe kerültek, ezért adománygyűjtésbe kezdtek.

Az emberek segítségét kéri a Komlói Állatvédő Egyesület a Facebookon. Mint írják, rettenetesen rossz anyagi helyzetbe kerültek, ezért arra kérik követőiket, hogy aki csak tudja, támogassa őket valamennyivel.

Sajnos nehéz helyzetbe kerültünk. Nincs miből tankolni, nem tudjuk kifizetni a telefonszámlánkat, nem tudjuk kifizetni a kisebb számlákat, az állatorvosunknak több mint 200 ezer forinttal tartozunk… Nem bírjuk tovább. Tudjátok, hogy nem kérünk, mikor nem kell, nálunk nincs tele az oldal gyűjtős posztokkal, ha nem kell. Most viszont szükség van a segítségetekre, mert tehetetlenek vagyunk!

– írták bejegyzésükben. Az egyesület szerint akár a legkisebb, 500 forintos adományok is segíthetnek nekik abban, hogy tovább folytathassák a munkájukat. Kovács Zsófia, az egyesület munkatársa a BAMA.hu-nak azt mondta, az egyéb felajánlásoknak is örülnek, például tápnak vagy konzervnek.

A komlói állatvédők 2012 augusztusa óta kizárólag adományokból, illetve az adó egy százalékának felajánlásából működnek. Legfontosabb tevékenységük, hogy a komlói gyepmesteri telepről mentik a kutyákat. A telep egyébként most is tele van. Néhány nappal ezelőtt ők intézték el, hogy a MiniZoo munkatársai kimentsék a csatornába esett kölyökrókákat.

Ha te is szívesen segítesz, a 10404302-50526685-51551002 (K&H Bank) számlaszámra küldheted el felajánlásodat!

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top