Aktuális

Bántalmazás miatt hagyja ott az NCIS-t a sorozat közönségkedvence

Újabb alapember hagyta ott az NCIS: Tengerészeti helyszínelők című sorozatot. Pauley Perrette, a sorozat Abby-je 350 rész után fejezte be a produkciót bántalmazás miatt.

Már több mint 10 éve fut az NCIS: Tengerészeti helyszínelők sorozat, amiből legutóbb egy újabb alapember, az Abigail „Abby” Sciutót alakító színésznő távozott. Pauley Perrette most arról ír kissé sejtelmesen Twitterén, hogy bántalmazás miatt hagyta ott a sorozatot.

A színésznő azt sugallja, hogy az NCIS forgatásán több alkalommal is bántalmazták, de hogy ki volt az elkövető, azt nem írta le. Majd kiosztja a médiát, ami hazugságokat terjeszt róla, például hogy a főszereplő Mark Harmonnal veszett össze és ezért kellett távoznia.

Kép: Jason LaVeris/FilmMagic/GettyImages

Arról, hogy bántalmazás áldozata lett, abból a tweetből lehet következtetni, amiben leírja, hogy mindig támogatta a bántalmazással szemben fellépő programokat és szervezeteket, mert őt magát is folyton bántalmazták, az iskolában, a munkahelyén is. 

A posztokra reagált a sorozatot jegyző CBS is. Közleményüket azzal kezdik, hogy hiányolni fogják a színésznőt a sorozatból, majd megjegyzik, hogy Perrette több mint egy éve valóban panaszkodott a munkakörülményekre, de nyomoztak az ügyben, és keresték a legjobb, közös megoldást.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top