Aktuális

Autópályára ömlött bitumen miatt korlátozzák a forgalmat

Szalagkorlátnak ütközött és felborult egy kamion pénteken, kora délután az M30-as autópályán Sajópetri és Ónod között. A balesetben a jármű vezetője megsérült, forgalomkorlátozásra kell számítani.

A Budapest felé tartó kamion rakománya az M30-as autópálya másik oldalára borult, ezért az út érintett szakaszán, mindkét irányban forgalomkorlátozásra kell számítani – közölte a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője.

A megyei rendőr-főkapitányság sajtóreferense arról tájékoztatott, hogy a tehergépkocsi az autópálya 16-os kilométerénél defektet kapott, majd a belső szalagkorlátnak ütközve felborult. A szerelvény bitument szállított, ami a másik oldal sávjaira ömlött. A rendőrök a helyszínelés és a műszaki mentés idejére az érintett útszakaszon Miskolc felé mindkét sávot lezárták, a forgalom a leállósávon, rendőri irányítás mellett halad, míg a főváros irányában a külső- és leállósávon mehetnek az autók.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top