Aktuális

Bivaly gyilkolta meg a híres vadászt, aki gyakran pózolt legyilkolt állatok tetemével

Facebook-oldalát pillanatok alatt elárasztották az állatvédők üzenetei.

Halálosan megsebzett egy vadon élő bivaly egy dél-afrikai vadászt, miután az kilőtt egy állatot a csordából. Az 54 éves Claude Kleynhans éppen előkészítette a tetem elszállítását, amikor az egyik bivaly váratlanul felöklelte. Az állat szarva a hírek szerint átszakított egy ütőeret, ezért Kleynhans szinte azonnal meghalt.

Kleynhans korábban rendőrként szolgált, de az igazi szenvedélye mindig is a vadászat volt. Több mint 30 éve dolgozott professzionális vadászként. Az Independent azt írja, a férfit tisztelték és megbecsülték a szakmában, ráadásul az átlagnál sokkal „etikusabb” vadászként tartották számon.

A Daily Mail arról számolt be, hogy a férfi halála után a Facebook-oldalát ellepték az állatvédők – jelen esetben meglehetősen érzéketlen – üzenetei: többen egyenesen örömüket fejezték ki, amiért Kleyhans-nak – aki gyakran pózolt legyilkolt állatokkal – végül éppen egy vad okozta a halálát.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top