Aktuális

Senki sem látta a 15 éves fiút, mióta elindult Székesfehérvárra – fotó

Nyoma veszett egy 15 éves fiúnak, miközben hétfő reggel Cecéről Székesfehérvárra tartott. A rendőrség körözést adott ki Veres Dávid Sándor eltűnése ügyében.

Eljárást indított a Sárbogárdi Rendőrkapitányság a 15 éves Veres Dávid Sándor eltűnése ügyében. A sárbogárdi fiatal cecei otthonából Székesfehérvárra indult június 4-én reggel, de nem érkezett meg. Azóta életjelet nem adott magáról, a felkutatására tett rendőri intézkedések eddig nem vezettek eredményre.

Veres Dávid Sándor 160 centiméter magas, vékony testalkatú, szőkésbarna hajú és barna szemű.  Eltűnésekor piros kockás inget, fekete farmernadrágot és sötét sportcipőt viselt.

Veres Dávid Sándor – forrás: police.hu

A Sárbogárdi Rendőrkapitányság munkatársai kérik, hogy aki a fotón látható Veres Dávid Sándort felismeri, vagy jelenlegi tartózkodási helyére vonatkozóan információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a rendőrkapitányságon, vagy hívja a 06-25-460-046-os telefonszámot, illetve tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111-es „Telefontanú” zöldszámán, a 107, vagy a 112 központi telefonszámok valamelyikén. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top