Aktuális

Kórházból tűnt el a 14 éves Petra

Segítséget kérnek a ferencvárosi rendőrök.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság IX. kerületi Rendőrkapitánysága körözési eljárást folytat az ismeretlen helyen tartózkodó 14 éves Sventner Petra eltűnése ügyében. A tinilány 2018. június 27-én egy fővárosi egészségügyi intézményből ismeretlen helyre távozott, és azóta semmi hír sincs róla – írja a police.hu.

Sventner Petra 160 centiméter magas, sötétbarna hajú és sötétbarna szemű lány. Eltűnésekor kék színű, fekete csipkés ujjú farmerkabátot, narancssárga, combig érő overállt és fehér, vastag talpú farmercipőt viselt, valamint egy kék színű hátizsák volt nála.

Forrás: police.hu

A Budapesti Rendőr-főkapitányság IX. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a képen látható Sventner Petrát felismeri, tartózkodási helyéről vagy eltűnésének körülményéről információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöldszámán, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikén.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top