Aktuális

Rövidesen szabadulhat Eva Rezešová

Ha a pszichológusok is rábólintanak, jó magaviselete miatt hat év után elhagyhatja a börtönt a szlovák milliomosnő, aki négy ember halálát okozta az M3-as autópályán.

Ahogy arról mi is beszámoltunk, néhány héttel ezelőtt feltételes szabadlábra helyezését kérte Éva Rezešová, az Origo pedig a Nový Časra hivatkozva most azt írja, hogy a bíróság helybenhagyta a kérelmet. A börtönben varrónőként dolgozó, jó magaviseletet tanúsító elítéltnek állítólag még pszichológusokkal és pszichiáterekkel kell egyeztetnie, ha ők is a jóváhagyásukat adják, szabadulhat.

A szlovák milliomosnő 2012-ben az M3-as autópályán ittas állapotban, a megengedett sebességet túllépve belehajtott a terepjárójával az előtte haladó Fiat Puntóba, amely a baleset után kigyulladt. Az autó négy utasa közül három a helyszínen meghalt, a negyedik a kórházban vesztette életét. Rezešovát a bíróság kilenc év szabadságvesztésre ítélte, de azt már akkor kilátásba helyezték, hogy jó magaviselettel hat év után szabadulhat.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top