Aktuális

Ál-vízóraleolvasók garázdálkodnak Óbudán

Időseket fosztottak ki.

Ál-vízóraleolvasók tevékenykednek Óbudán. A Fővárosi Vízművek közleménye szerint a napokban több bejelentés is érkezett hozzájuk, miszerint a III. kerületben magukat vízóra-leolvasónak kiadó csalók fosztottak ki főként idős embereket.

A Fővárosi Vízművek emlékeztetett, hogy ügyfeleik biztonsága érdekében minden munkatársuk arcképpel és sorszámmal ellátott igazolvánnyal rendelkezik. Ha a vízóra-leolvasó ilyet nem tud felmutatni, semmiképpen sem szabad beengedni őt a lakásba.

A Vízművek arra kér mindenkit, aki bizonytalan benne, hogy valóban a társaság alkalmazottja kereste-e fel, vagy felmerült benne a gyanú, hogy csalóval áll szemben, hívja a Vízvonalat a 061/247-7777-es telefonszámon, vagy értesítse a rendőrséget107-es telefonszámon.

A társaság egyben azt is jelezte, hogy jelenleg nem végeznek méréseket a III. kerületben, továbbra is csak évente egyszer olvasnak le vízmérőket a lakásokban. Ennek ütemezéséről honlapjukon adnak részletes tájékoztatást.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top