Aktuális

„Szinte mindennap találtunk emberi maradványokat”

Egy sorozatgyilkos áldozatai után nyomoznak a torontói rendőrök.

Szinte mindennap találtak valamilyen emberi maradványt azok a torontói rendőrök, akik egy feltételezett sorozatgyilkos telkét kutatták át az utóbbi napokban – írja a CNN.

A 66 éves Bruce McArthurt jelenleg nyolc ember meggyilkolásával vádolják, de elképzelhető, hogy ez a szám még nőni fog. A rendőrök januárban tartóztatták le a tájépítész-kertészként dolgozó McArthurt, aki növényeknek való dézsákba rejtette áldozatainak maradványait. A téli hónapokban egyszer már átkutatták a telket, akkor hét ember testrészeit találták meg az ültetvényesben. Áprilisban egy nyolcadik áldozat maradványait is megtaláltak, július 4. és 13. között pedig ismét átkutatták a telket.

Amióta itt vagyunk, gyakorlatilag mindennap találtunk emberi maradványokat

– nyilatkozta Meaghan Gray rendőrségi szóvivő. Azt egyelőre nem tudni, hogy a most megtalált testrészek hány embertől származnak, azonosításuk még folyamatban van.

McArthur áldozatai közül eddig ötöt sikerült azonosítani: ők mindannyian homoszexuális férfiak voltak, akik kapcsolatban álltak a gyilkossal. Némelyikükkel bizonyítottan szexuális viszonya is volt az elkövetőnek.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top