Aktuális

Körözi a rendőrség Mága Zoltánt, aki nem azonos a hegedűművésszel

Fegyveres rablás miatt keresi a rendőrség Mága Zoltánt, aki nem azonos a világhírű hegedűművésszel.

Bizonyára sokan viccelnek most Mága Zoltán hegedűművésszel, amiért egy druszáját keresi fegyveres rablás ürügyén a józsefvárosi rendőrség. A felhívás szerint a nyolcadik kerületben lakó Mága Zoltán felfegyverkezve elkövetett rablás bűntett alapos gyanúja miatt került a rendőrség látkörébe, ezért adtak ki körözést a férfi ellen.

Egész pontosan Mága Zoltán és ismeretlen társa 2018. augusztus 6-án 2 óra 45 perc körül Budapesten egy VIII. kerületi lakásba csalták a sértettet, ahol késsel megfenyegették, és elvették a nála lévő készpénzt.

A körözött Mága Zoltán – Forrás: Police.hu

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VIII. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a felvételen látható Mága Zoltánt felismeri, tartózkodási helyével vagy a bűncselekménnyel kapcsolatosan információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a „Telefontanú” ingyenesen hívható 06-80-555-111 számán, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikén.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top