Aktuális

Fejest ugrott a 70 centis Tiszába

Kiugrott a csónakból a fiatal, hogy felfrissítse magát, de csak 70 centiméter mély volt a víz. Mentő vitte el a 19 éves fiút.

Szolnoknál, a Tiszán haladt egy társaság motorcsónakkal szombat délután, amelyen összesen nyolcan tartózkodtak. Az egyik utas, egy fiatal fiú hirtelen levetette pólóját és a mozgó csónakból fejest ugrott a Tiszába, a part közelében – írja a police.hu.

A társaság tagjai azt észlelték, hogy a fiú arccal a vízben fekszik. Kihúzták a szárazföldre és segítséget hívtak.

A mentőszolgálat munkatársainak egy hajótulajdonos nyújtott segítséget, hogy mihamarabb a sérülthöz jussanak. A közeli kikötőben felvette őket hajójába, amellyel a 19 éves fiatalhoz szállította őket. Időközben a Szolnoki Vízirendészeti Rendőrőrs parancsnoka is a helyszínre érkezett a Hortobágyi Nemzeti Park munkatársával, és segített a sérültet a hajóba emelni.

A partra szállították, ahol a szolnoki Körzeti Megbízotti Alosztály vezetője is közreműködött a sérült fiú mentőgépkocsiba való beemelésében.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top