Aktuális

Barátai végig videózták a férfit, aki leugrott a Lánchídról

A rendőrség még mindig eltűntként keresi azt a turistát, aki szerdán vetette magát a Dunába. Barátai az egészet videózták.

Szerda este nem sokkal 10 óra előtt valaki felmászott a Lánchídra, és a Dunába ugrott. Állítólag egy amerikai turista vetette magát a mélybe.

Mentők, tűzoltók és rendőrök érkeztek a helyszínre, egy lányt sokkos állapotban ápoltak. A vízi rendőrök keresték a férfit a Dunában, de nem találták meg – számolt be korábban az Index.

A Blikk most egy szemtanú beszámolója alapján azt írja, a fiatalt a barátai is biztathatták a cselekedetére. Mint mondta, három fiatal srácot látott a hídpillérnél, egyik elöl mászott fel, miközben levette a nadrágját.

Nem úgy tűnt, mintha a barátai lebeszélnék arról, amit csinál: néhány méterrel hátrébb az egészet végig videózták. Pár pillanat sem telt el, és már ugrott is. A férfit az első métereken még látni lehetett, majd elnyelték a hullámok.

A Bors birtokába két videó került az esetről. Az egyiken úgy látszik, mintha két-három ember állna a Lánchíd tetején:

A másikon pedig egy csobbanás látható a videó bal alsó sarkában:

A rendőrség továbbra is eltűntként keresi a turistát, a történteket öngyilkosságként kezelik.

Miután Will Smith felmászott a Lánchídra, fiatalok tucatjai követték a példáját. Ezért három nyelven is figyelmeztetéseket tettek ki, illetve lezárták a pillérre felvezető utat.

Ha Te vagy valaki a környezetedben krízishelyzetben van, hívd mobilról is a 116-123 ingyenes lelkielsősegély-számot!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top