Aktuális

Kórházba került a soroksári futónő feltételezett gyilkosa

A gyilkossággal a napokban meggyanúsított R. Szilveszter rabkórházban van, nem tudni mikor épül fel.

Súlyos betegséggel küzd a soroksári kocogó nő megölésével gyanúsított R. Szilveszter – tudta meg a Blikk. A lap információi szerint a 40 éves férfi jelenleg is rabkórházban van, az viszont kérdéses, mikor épül fel.

Mint arról beszámoltunk, a férfi már öt éve börtönben ült, amikor meggyanúsították a 36 éves soroksári nő megölésével. R. Szilveszter nem volt mintarab, több fegyelmit is begyűjtött.

Forrás: Police.hu

Egy pesterzsébeti tízemeletes panelházban nőtt fel. A lakásból azért kellett kiköltöznie, mert a tartozásaik miatt az önkormányzat visszavette tőlük. Az apja régen meghalt, talán már az édesanyja sem él – mondta egy házban élő férfi. Egy másik lakó szerint problémás család volt, a szülők rengeteget ittak.

A férfi börtönévei előtt az utcán élt, garázsokat és nyaralókat tört fel, ahol aztán meghúzta magát pár napig, majd a lopott tárgyakkal odébb állt.

A rendőrség szombaton jelentette be, hogy Gyurik Krisztinát 2013-ban egy 40 éves férfi ölte meg, aki a gyilkosság helyszínén, Szigetdűlőnél nőtt fel, és a bűncselekmény idején hajléktalanként élt a környéken.

Közölték azt is, hogy a férfi jelenleg is börtönben ül egy korábbi, vagyon elleni bűncselekmény miatt. 2020-ban szabadult volna.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top