Aktuális

Meghalt Kőrösi Imre

Az egykori politikus tragikus körülmények között hunyt el.

Hetvenkét éves korában, tragikus körülmények között meghalt Kőrösi Imre volt MDF-es országgyűlési képviselő, a Magyar Agrárkamara volt elnöke – írja a Kiskunhír.

Kőrösi Imrét egy budapesti klinikán érte a halál. Kecskemétről vonattal utazott Budapestre, amikor rosszul lett, majd mentő vitte kórházba. A politikus korábban is küzdött szívproblémákkal, szívműtétje is volt, halálát azonban gyomorvérzés okozta.

Dr. Kőrösi Imre (Forrás: YouTube)

Kőrösi Imre 1946-ban született Kecskeméten. 1990-től 1994-ig országgyűlési képviselő volt: 1993-ig MDF-esként, majd – miután élesen bírálta a rendszerváltást – kizárták a pártból, és függetlenként folytatta. A Fővárosi Ingatlanközvetítő Rt. elnöke volt 1994 és 1997 között, majd haláláig a felügyelő bizottság tagjaként tevékenykedett.

1993 és 1994 között a Magyar Agrárkamara elnökeként dolgozott. Több könyvet írt a mai politikai rendszer működésének gazdasági, politikai alapjairól, okairól.

Kőrösi Imrét október 12-én, a Kecskeméti Köztemetőben helyezik örök nyugalomra.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top