Aktuális

Karácsony előtt tűnt el egy terhes nő, vőlegénye emberrablástól tart

Albérletnézőbe indult, anyjával és testvérével együtt eltűnt egy budapesti nő.

Testvérével és édesanyjával együtt tűnt el egy nyolchetes terhes, budapesti nő, A. Marianna – írja a Bors. Vőlegénye december 21-én látta utoljára, amikor a nő testvérével és anyjával együtt Szőnyre indult, hogy megnézzen egy albérleti lakást. A településre már nem érkeztek meg.

Az biztos, hogy nem önszántából ment oda, ahol most van. Semmi nem utalt arra, hogy el akarna hagyni, boldogok voltunk, szeretjük egymást, és nagyon várjuk a születendő gyermekünket. Az eltűnése előtti nap még elmentünk a menyasszonyi ruhájáért, mivel házasodni készültünk” – nyilatkozta a vőlegény, K. Gyula. A férfi azóta egy percre elérte telefonon A.-t, de csak annyit tudott meg, hogy a nő valahol Győr környékén lehet. Azért is aggódik, mert A. testvére és anyja is enyhén értelmi sérült, a pár tartja el őket.

A kép illusztráció (forrás: pixabay)

Biztos vagyok benne, hogy albérlet ígéretével csalták el valahova. Ugyanis ha végre találunk egy megfelelő albérletet, akkor ő visszakaphatta volna a három gyermekét, akiket ideiglenesen elvettek tőle” – mondta a férfi.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top