Aktuális

Szerelme gyilkosát bújtatta egy pécsi nő

A két férfi dulakodni kezdett, majd tragédiába torkollott a verekedés. A nő érthetetlen döntést hozott.

Egy börtönből szabadult férfi halálra verte egy nő élettársát Pécsen. Érthetetlen módon a nő ezután még segítette is a gyilkost.

A börtönviselt férfinek szabadulása után a nő segített visszailleszkedni a társadalomba, viszonyuk csak baráti volt, a nő többször hangsúlyozta, hogy élettársa van, akit szeret – írja a Bors.

A férfi azonban ezt nem akarta tudomásul venni, többször ment a nő után, az egyik nap hazáig követte. Ez már a nő élettársának is sok volt, rászólt a férfire, hogy hagyja békén a barátnőjét. A férfit ez nem érdekelte, megragadta, majd maga után rángatta a nőt. Az élettárs ekkor a nő másik karját ragadta meg, kétfelé kezdték húzni az asszonyt.

A dulakodás során a két férfi egymásnak esett, a nő barátja egy letört késsel ment neki a zaklatónak, majd puszta kézzel ütöttek egymást. Végül a börtönből szabadult férfi egy baltával úgy összeverte a másikat, hogy az a helyszínen meghalt.

A nő pánikba esett: szólt a rendőröknek, de azt állította, hogy egy idegen ölte meg a szerelmét. A gyilkost megfürdette, átöltöztette, majd elbújtatta a fészerben, amíg a rendőrök helyszíneltek. Ezután együtt bujkáltak Pécsen.

Később a rendőrök elfogták a párost, a gyilkos segítése miatt az asszony is a vádlottak padjára kerülhet hétfőn.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top