Aktuális

Te mit csinálnál, ha egyszer csak felnyávogna a motor a kocsidban?

Egy amerikai pár döbbenten látta, ki költözött be az autójuk motorterébe. Szét kellett kapni a kocsit, hogy kiszabadíthassák a szőrös kis potyautast.

Egy amerikai pár éppen Dallasba tartott egy esküvőre, amikor egyszer csak keserves nyávogást hallottak – a motorból. „Meg kellett állnunk az autópályán, hogy megnézzük, mi az” – mondta Andrew Steelsmith a The Dodónak.

Amikor felnyitották a motorháztetőt, egy rémült macska pislogott rájuk a motortérből. Mivel sehogy sem tudták kicsalogatni, kihívták a tűzoltókat. „Legalább háromnegyed órát töltöttek velünk, de ők se tudták, mit csináljanak” – magyarázta Christine Steelsmith. Végül arra jutottak, hogy szét kell szedni a kocsit, ezért elmentek egy közeli autószerelő műhelybe.

„Öt perc múlva már az emelőn volt az autó” – mondta Andrew. Eleinte a szakik is csak vakarták a fejüket, de végül nagy küzdelmek árán sikerült épségben kiszabadítaniuk a motor mellől a kis állatot. Christine és Andrew azonnal eldöntötték, hogy magukhoz veszik a cicát, akit stílusosan Dallasnak neveztek el.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top