Aktuális

Elijesztette a 94 éves néni a rablót

Feszítővassal jutott be a rabló a nappali ablakán, de már előtte észrevette az idős asszony, hogy valaki matat a fal mellett.

Idős asszonyt akart kirabolni egy férfi Zamárdiban. Mint az RTL Híradó riportjából kiderül, a férfi az ablakon keresztül jutott a házba, de szembe találta magát az áldozattal, aki azonnal sikoltozni kezdett. Késsel megfenyegette, de mivel nem hagyta abba a sikoltozást, a rabló inkább elmenekült.

Elindultam a nappali felé, hogy megnézzem, mit keres ez az ember itt, de odaugrott hozzám, én meg elkiáltottam magam, akkor befogta a számat kesztyűvel” – mondta el Lugosi Vilmosné, akitől pénzt követelt a rabló, miközben kést szorított a torkához. Az idős asszony azonban annyira sikoltozott, hogy a betörő inkább feladta, és elmenekült.

A sikoltozást a szemben lakó hallotta meg, aki azonnal hívta a rendőröket. Végül a szomszédok fogták el a rablót, akik a biciklivel menekülő férfi után eredtek, majd átadták a rendőröknek. A 22 éves, balatonszabadi férfi egyelőre a rendőrségi fogdában ül, a bíróság hétfőn dönt a letartóztatásáról, fegyveres rablás miatt akár 12 év börtönt is kaphat.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top