Aktuális

Gozsdu Udvar: letolt nadrággal, nemi szervet mutogatva bulizott a társaság

Reagált a Gozsdu Udvar arra, hogy egy bulizó társaságot megverhettek a maszkos biztonsági őrök.

Biztonságiaknak tűnő férfiak vertek meg egy öttagú társaságot a Gozsdu Udvarban januárban – írta pár napja az Index. A társaság egyik tagja azt mondta, a biztonságiak káromkodva küldték el őket, ők pedig elnézést kértek a részeges viselkedésükért, és elmentek.

Ennek ellenére elmondásuk szerint 4-5, majd 8-10 egyenruhát viselő, arcmelegítős, maszkos férfi jelent meg, hogy kikísérjék őket a passzázsból. Ebből lökdösődés lett, az érintettek szerint a maszkosok ütni-verni kezdték, és paprikasprével is lefújták őket.

A Gozsdu Udvar most kiadott egy közleményt az esettel kapcsolatban. Ebben azt írják, hogy a társaság tagjai annyit ittak, hogy elvesztették az önkontrollt, veszélyesek lettek a többi vendégre és a helyen dolgozókra – írja a Hvg.hu.

Mint írják, „a résztvevők közül volt olyan, aki letolta nadrágját, és nemi szervének mutogatásával zaklatta az említett hely vendégeit, agresszívan lépett fel a dolgozókkal szemben, köpködtek, és megütötték a személyzetet”.

A Gozsdu Udvar megjegyzi azt is, hogy a velük szerződésben álló biztonsági szolgálat 5 embere dolgozott aznap a passzázs bejáratainál, így nem lehetséges az az állítás, hogy 8-10 egyforma ruházatú őr volt jelen.

(Nyitókép: MTI/Szigetváry Zsolt)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top