Aktuális

A halálból hozták vissza a szentendrei állatmenhely vezetőjét

Fia vezette a szabályosan közlekedő autót, amelybe egy másik kocsi csapódott.

Előbb halottnak hitték, a mentősök azonban újra tudták éleszteni a sérültjét annak a szentendrei autóbalesetnek, amely a hétvégén történt. A Blikk szerint a férfi neve Sz. András, egy szentendrei állatmenhely vezetője. A balesetező Skodát a fia vezette, a balesetet azonban nem ő okozta, hanem egy BMW sofőrje. A másik autó vezetője túl gyorsan haladt, és egy kanyarban nekicsapódott a Skodának.

Először egy hatalmas csattanást hallottam. Kirohantam, és két teljesen összeroncsolódott autót láttam – mondta el a Blikknek a helyszíntől pár méterre lakó József. – A BMW-ből két vérző fejű fiatal szállt ki, rosszul néztek ki, de látszott, hogy az életük nincs veszélyben. Ezután a másik autóhoz siettem. A sofőr azonnal mondta, hogy vele ne törődjek, próbáljam kiszabadítani a mellette ülő édesapját.” Végül a tűzoltók vágták szét az autót, a mentőhelikopterrel érkező orvos pedig újraélesztette a férfit.

Fotó: MTI/Cseke Csilla

Bandi egy nagyon jó ember, az egész életét az árva állatok megmentésének szenteli. A baleset előtt pont egy rajzversenyre készült, ami a menhelyen lett volna, előtte azonban a fiával elment az autószerelőhöz. Elintézték, amit akartak, és már éppen visszafelé tartottak, amikor a tragédia történt. Rettentően szorítunk érte, hogy meggyógyuljon. Ahogy bekerült a Honvédkórházba, egy életmentő koponyaműtétet hajtottak végre rajta az orvosok. Úgy tudom, van remény a felépülésére. Tegnap már meglátogathatta a családja is” – mondta el Sz. András egyik ismerőse.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top