Aktuális

Csak zokogni tudott a gödöllői hintabaleset áldozata

Bár szerencsére nem sérült meg, a körhintából majdnem kizuhanó kislányt nagyon megviselték a történtek. Az illetékesek szerint az eszköz nem volt hibás.

Csak zokogni tudott az a kislány, aki szerdán majdnem kizuhant egy körhintából Gödöllőn. A Blikk úgy tudja, hogy a hintán forgás közben egy láncszem ugrott meg, ezért billenhetett ki az egyensúlyából a szék. A kislány ép bőrrel úszta meg az esetet, de nagyon megviselték a történtek.

L. Péterfi Csaba, a gödöllői önkormányzat kommunikációs igazgatója azt mondta, hogy kivizsgálták az esetet, és azt állapították meg, hogy a gép biztonságos, ám a baleset napján már nem működtették tovább.

A rendezvény szervezői pedig közleményt adtak ki, miszerint „a vizsgálat eredményei alapján megállapítható volt, hogy sérülés nem történt, az érintett kislány szüleinek elmondása szerint az ijedtségen kívül más probléma nem merült fel. A vállalkozó a hatályos megfelelőségi tanúsítvánnyal rendelkezett, amelyet a rendezvény előtt bemutattak.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top