Aktuális

Drámai videó került elő a Hableány tragikus balesetéről

Az ütközés pillanata látható rajta.

Újabb videó került fel a Youtube-ra a szerda esti tragikus hajóbalesetről. Ezen az látható, ahogy a sétahajó utasai a fedélzeten állnak, mikor meglátják, hogy a mögöttük lévő Viking Sigyn hajó teljesen ráúszik a Hableányra.

A mai sajtótájékoztatón a rendőrség elmondta, hogy büntetőeljárás keretében, szakértők bevonásával vizsgálják, mi vezethetett a Hableány tragédiájához.

Pál ezredes elmondta, eddig hét halottat találtak, és továbbra is 21 eltűntet keresnek a Duna teljes déli szakaszán. Annyit tudni, hogy mind a hét túlélő és az eddig megtalált hét áldozat is dél-korai állampolgár. A kétfős magyar személyzetről egyelőre nincs hír, ahogyan további 19 dél-koreai utast sem találnak. Keresésüket a Duna teljes magyarországi szakaszára kiterjesztették.

Szerda este 21.05-kor történt a baleset, és az első bejelentés tíz perccel később érkezett a tevékenységirányítási központhoz.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top