Aktuális

Megérkezett az év első hőhulláma

Forró napok jönnek, 35 fok körül várható a csúcshőmérséklet.

Pünkösdhétfőn túlnyomóan napos idő várható kevés gomoly- és fátyolfelhővel, csapadék nélkül. A Dunántúl északi felén élénk, a Fertő tó térségében olykor erős lökések kísérik a déli, délkeleti szelet, másutt többnyire mérsékelt marad a légmozgás. A csúcshőmérséklet 29 és 33 fok között várható. Késő estére 19 és 25 fok közé hűl le a levegő – írja a kiderül.hu.

Szükség lesz a ventilátorra (Fotó: iStock)

Kedden napos időre számíthatunk többnyire kevés gomoly- és fátyolfelhővel, legfeljebb néhol alakulhat ki zápor, zivatar. A délkeleti szelet élénk lökések kísérhetik. A legmagasabb nappali hőmérséklet 29 és 33 fok között valószínű.

Szerdán és csütörtökön is napos idő várható többnyire kevés gomoly- és fátyolfelhővel, néhol alakulhat ki zápor, zivatar. Szerdán a déli, délkeleti szél megélénkül, az északnyugati megyékben meg is erősödik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 16 és 21, a legmagasabb nappali hőmérséklet 30 és 34 fok között alakul.Csütörtökön a legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 16 és 22, a legmagasabb nappali hőmérséklet 31 és 35 fok között valószínű.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top