Aktuális

Bankot rabolt egy 81 éves férfi, hogy visszamehessen a börtönbe

Nem tudott megélni a nyugdíjából.

Évtizedeket töltött a rácsok mögött egy arizonai bankrabló, aki most újra a bűnözés útjára lépett, de már teljesen más okból, mint korábban. A 81 éves férfi 800 dollárnyi nyugdíjat kap, amiből nem tud megélni, ezért az őt kihallgató rendőröknek elmondta, azért volt óvatlan a rabláskor, mert szerette volna, ha elkapják.

Robert Francis Krebs még 2018 januárjában sétált be egy Pyramid Federal Credit Union bankba Tucsonban, nem viselt maszkot, és egy éles lőfegyvernek látszó légpisztollyal fenyegetőzve pénzt követelt. Hamar elfogták, egy szállodában várta a rendőröket.

A férfi ügyvédei szerint kliensük Alzheimer-kórban szenved, egy kirendelt pszichiáter pedig megállapította, hogy Krebs valóban nem tud bíróság elé állni, mert demens.

Krebset még 1981-ben ítélték harminc évre, amiért 8300 dollárt zsákmányolt egy floridai bankból, 1966-tól pedig már ült három évet sikkasztásért. Később még 17 évet kapott különböző lopásokért és rablásokért.

(via)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top