Aktuális

Kamionnak ütközött egy gyerekeket is szállító kisbusz az M5-ösön

Elaludhatott a sofőr a volánnál.

Pénteken hajnali 4 óra 20 perc körül összeütközött egy kisbusz és egy teherautó az M5-ös autópálya Szeged felé vezető oldalán.

A 123-as kilométerkőnél, Kiskunfélegyháza térségben történt baleset után a kisbusz az árokba hajtott, nyolc ember megsérült – közölte a Police.hu.

Összeroncsolódott mikrobusz az M5-ös autópálya mellett, Kiskunfélegyháza határában 2019. július 19-én. A gépjármű összeütközött egy kamionnal, majd letért az útról, és a vadkerítést átszakítva állt meg. A balesetben a kisbuszban utazó négy felnőtt és hat gyermek megsérült, a mentők kórházba vitték őket (Fotó: MTI/Donka Ferenc)

A Délmagyarország azt írja, hogy a kisbuszban hat gyerek és négy felnőtt utazott, őket a mentők kórházba szállították. A kamionos nem sérült meg.

A lap szerint a szerb vendégmunkásokat és családjukat szállító mikrobusz vezetője valószínű elaludt, és nekiütközött a szabályosan haladó kamionnak, majd letért a sztrádáról, és a vadkerítést átszakítva állt meg.

Fotó: MTI/Donka Ferenc

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top