Aktuális

Közel másfél méteres kajmánt hagyott valaki a Tropicarium előtt

A dolgozók először azt hitték, ez valami vicc.
kajmán tropicarium doboz

„Vigyázz harap!!!” – az RTL Híradója szerint többek között ez a piros filctollal írt felirat állt azon a dobozon, amit valaki vasárnap hagyott a Tropicarium előtt. Az itt dolgozók először azt hitték, viccről van szó, és a dobozból, amiben egy másik felirat szerint egy 130 centis kajmán található, egy plüssállat kerül majd elő.

Az igazi meglepetés akkor érte őket, amikor kinyitották a dobozt; abban ugyanis tényleg egy körülbelül másfél méter hosszú kajmán volt. Az állat száját kötéllel kötötték le, hogy ne tudjon harapni – derült ki az RTL Híradó beszámolójából, amiben kitértek arra is, hogy ez a pápaszemes kajmán főleg Dél-Amerikában honos, Magyarországon pedig kizárólag állatkertben tartható.

Az állat akár két és fél méteresre is megnőhet. Egyelőre egy édesvízzel párásított, elzárt területre vitték. Mivel a Tropicariumnak már van egy hasonló kajmánja, Kálmán, ezért az új jövevénynek más helyet kell majd keresniük.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top