Aktuális

Retteghet a Tesco

Nagy változást vezetett be a Metro áruház, újításával könnyen lekörözheti a Tesco hipermarketjeit.
bevásárlás bevásárlókocsi élelmiszerbolt szupermarket

A Metro áruházlánc a vállalkozások, különféle intézmények kiszolgálására építette üzletpolitikáját, ezzel is indult Magyarországon negyedszázaddal ezelőtt. Eddig kártya kellett a vásárláshoz, nemrégiben azonban újított az áruházlánc.

Ráhajtott a családokra, és reklámhadjáratot hirdetett hétvégékre. Ennek lényege, hogy úgynevezett napijegy igénylésével pénteken, szombaton és vasárnap bárki vásárolhat a Metro áruházakban – írja a blokkk.com. A legfrissebb reklám szerint viszont szeptember 24-ig mindennap – azaz hétfőtől vasárnapig – magánemberként is lehet menni vásárolni a Metro áruházakba.

Mindezt összeadva, akkor nagyjából egy félévnyit kinyitott a Metro a családok számára is. Aki a nagybevásárlások elkötelezett híve, az megtalálja ott a számítását.

A metrós családi vásárlás hátránya azonban, hogy adminisztrációhoz kötött, a napijegy „ára” a személyes adatok megadása.

Kiemelt kép: illusztráció, iStock

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top