Aktuális

Forrósággal kezdődik az iskola

A hét közepére picit csökken a kánikula, de a tanév első hetében még nem lesz szükség pulóverre.

Vasárnap általában napos idő várható, de délután néhol erőteljes lesz a gomolyfelhő-képződés. A délutáni, esti órákban helyenként alakulhat ki zápor, zivatar. A déli szél néhol megélénkül, zivatar környezetében átmenetileg viharos széllökések is lehetnek. A legmagasabb nappali hőmérséklet 31 és 36 fok között várható. Késő estére 21 és 26 fok közé hűl le a levegő – írja a kiderül.hu.

magántanuló státusz iskola

Képünk illusztráció (Forrás: iStock)

Hétfőn az ország nagy részén napos idő várható, a Dunántúlon déltől, kora délutántól erőteljes lesz a gomolyfelhő-képződés, arrafelé délutántól zápor, zivatar is előfordulhat. A délkeleti, déli szél megélénkül, majd délután a Dunántúlon északnyugatira fordul, és viharossá fokozódik. A legmagasabb nappali hőmérséklet többnyire 29 és 35 fok között valószínű, de északnyugaton kissé hűvösebb lehet.

Kedden a Dunántúlon sok lesz a felhő, másutt a nap első részében még lesz több-kevesebb napsütés, majd keleten is megnövekszik a felhőzet. A Dunántúlon elszórtan, másutt néhol fordulhat elő zápor, zivatar. Az északi, északnyugati szél a Dunántúlon és északkeleten időnként viharossá fokozódik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 12 és 19, a legmagasabb nappali hőmérséklet 19 és 32 fok között alakul, nyugatról kelet felé haladva lesz egyre melegebb.

Szerdán éjszaka a Dunántúlon, napközben másutt is csökken a felhőzet, a gomolyfelhő-képződés mellett több órára kisüt a nap. Legfeljebb a Dunától keletre fordulhat elő jelentéktelen zápor. Az északi, északkeleti szél olykor megélénkül. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 8 és 16, a legmagasabb nappali hőmérséklet 22 és 28 fok között valószínű.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top