Aktuális

Saját lányának adta ki magát, lekapcsolták a rendőrök

A 38 éves nő egy közúti ellenőrzés során bukott meg. Körözés alatt állt, ezért próbálta elhitetni a járőrökkel, hogy a saját 21 éves lánya.

Letartóztattak egy 38 éves nőt Utahban, miután egy közúti ellenőrzéskor a saját 21 éves lányának adta ki magát – írja a Fox News híre alapján a 24.hu. Heather Garciát a farmingtoni főúton állították meg, mert ezüstszínű BMW-jén nem volt rendszámtábla. A rendőrök drogozáshoz használatos eszközöket és fehér port is találtak az autójában.

rendőrautó

Fotó: Unsplash

Garcia igazoltatáskor Mercedesként mutatkozott be, és azt mondta, hogy 1998-ban született. Vesztére, hiszen a rendőrök azonnal rájöttek a turpisságra, és bezsuppolták a körözés alatt álló nőt. A portál azt írja, engedélyköteles gyógyszerrel való visszaéléssel, valamint marihuána és tiltott eszközök birtoklásával vádolják, de azért is felelnie kell, mert forgalmi engedély és biztosítás nélkül vezetett.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top