Aktuális

YouTuber lesz a BKV

Egyből 3 videóval indul a BKV-vlog sorozat, mely műszaki érdekességeket ígér, többek között az áramátalakítás és a síncsiszolás kulisszatitkairól.

A BKV YouTube-csatornáján a közlekedési társaság munkatársai kalauzolják végig a nézőket az utazóközönség számára nagyrészt ismeretlen helyszíneken, például a szerverszobákba vagy a szervizelő helységekbe – írja honlapján a BKV.

A tervek szerint hetente egyszer frissülő csatornára az év végéig összesen 26 bejegyzés kerül majd fel. Szintén a hivatalos YouTube-csatornán fogják bemutatni azokat a kuriózumnak számító, gömbkamerával készült VR360 filmeket, melyek vizuális térhatással, 360 fokban mutatják be a különleges BKV-helyszíneket.

Az egyik első részben például Vajda Zoltán, a metró infrastruktúra-főmérnöke mutat be egy M28-as dízel szállítómozdonyt, mely az aktuális metrófelújítás során is nélkülözhetetlen feladatokat lát el. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top