Aktuális

Ritka szép történet: összefogtak az utasok és a sofőr a kismamáért

Minél több ilyen gesztust szeretnénk.

Kedves történetet osztott meg a Bama.hu pécsi olvasója. A portálnak elmesélte, hogy a 27-os Tüke Buszra várt, amikor is az uránvárosi megállónál a sofőr nem állt be az induló megállóba, hanem továbbállt a leszálló utasok után. A nő elmondása szerint húszan maradtak hoppon, ő is, aki 35. hetes kismama. 

Többen bementek reklamálni, de nem történt semmi. Így aztán mindnyájan felszálltak a sűrűbben közlekedő 26-os buszra, ami viszont nem megy fel a hegyre. „Nekem az volt a tervem, hogy az útvonalon lévő bárba betérek, eszem egy gyümölcslevest, majd hazabuszozok a következő 27-essel. Mert hogy még egy óra aszalást a negyven fokban nem bír ki a testem a megállóban” – írta.

A helyzet azonban megoldódott, a reklamáló csapat egyik tagja szólt a buszsofőrnek, hogy van egy kismama, aki a hegyre megy fel. A sofőr beszólt a központba, ahonnan engedélyezték a kitérőt, így felvitték a kismamát a hegyre, aki nagyon meghatódott a gesztustól.

(Kiemelt kép: illusztráció, iStock)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top