Aktuális

Beszólt a szomszéd az épp újraélesztő mentősöknek a parkolás miatt

Kisebb üzengetős videócsörte alakult ki a Facebookon a mentősök és egy szomszéd között, aki kevésbé finom stílusban kifogásolta, hova parkolt a mentő a társasház udvarán.

Szerencsétlen mentőorvosnak nem oda kellett volna beállnia? (…) Tudom, hogy életeket ment, de akkor is odatehetné magát.” – Az ügy azzal robbant ki, hogy szerda este egy méltatlankodó lakó feltöltött egy videót, amiben szerepelnek az idézett mondatok is. A valószínűleg a parkolás miatt méltatlankodó lakó azzal nem számolt, hogy a felvétele eljut a szerinte szabálytalanul parkoló mentősökhöz.

„Valóban igaz, hogy több mint 50 percen keresztül voltunk a helyszínen, hiszen küzdöttünk egy férfi életéért. De amikor megérkeztünk, akkor az a parkoló még nem volt szabad” – reagált pár órával később egy másik felvételen Vass József, a mentőautó vezetője az Országos Mentőszolgálat Facebook-oldalára felkerült videójában.

Az OM posztjában hozzáteszi, szerintük munkatársuk minden előírást betartva parkolt az udvaron, 3 méter távolságot hagyott a mentő mögött egy újraélesztés helyszínén.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top