Aktuális

Magyarul osztotta ki a texasi rendőr a nőket alázó férfit

Egy texasi kávézóban az egyik helyi vendég valamiért jó ötletnek tartotta, ha beszólogat két ázsiai nőnek, amiért nem beszélnek angolul. Erre egy arra járó, félig magyar rendőr kelt a nők védelmére, úgy, ahogy arra senki sem számított.

Paul Willingham, a texasi Lone Star College Rendőrkapitányságot vezető rendőr egy Twitter-bejegyzésben üzent a férfinek vasárnap angolul a következő szöveggel – szúrta ki a 444.

„Annak az idiótának mondom, aki ma reggel odament a kávézóban két ázsiai hölgyhöz, és elkezdte őket vegzálni, mert nem beszélnek angolul, majd rám nézett: ugye, igazam van, haver? Bárcsak lefotóztam volna az arckifejezését, amikor azt válaszoltam neki magyarul: Nem vagyok a bátyád, te barom.”

Egy következő posztjában a magyar édesanyától származó rendőr hozzátette, ennyit arról, hogy Amerika olvasztótégely jellege, a sokszínűség tesz naggyá bennünket.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top