Aktuális

Újabb magyar turisták maradtak szállás nélkül Egyiptomban

Egy héttel ezelőtt ugyanez történt egy másik csoporttal.

26 magyar turista maradt csaknem egy napig szoba nélkül Egyiptomban – tudta meg a 24.hu. A lap egyik olvasója mesélte el a történteket, miszerint a reptérről a szállodájukhoz Makadi Bayre vitték őket, ahol azonban a papírjaik leadása után közölték velük, hogy nincs már szabad szoba.

Felajánlották ugyan nekik, hogy elszállásolják őket 35 kilométerrel arrébb, Hurghadában, de ott két hotelt is körbejártak, mire kaptak egy lepukkant szobát.

„Dohos, koszos, penészes volt,  sokan közülünk az alagsorban kaptak csak helyet. Közöltük velük, hogy nekünk ez nem kell, és kértük az áthelyezésünket egy normális szállodába” – mondta a 24.hu-nak egy neve elhallgatását kérő utas.

Arról is beszélt, hogy all inclusive ellátást fizettek ki, de napközben csak hamburgert és pizzát ehettek. Este 10 után összehívták a magyar turistákat egy megbeszélésre, ahol közölték velük, hogy visszaviszik őket Makadi Bayre, és így végül a negyedik szállodában foglalhatták el a végleges helyüket.

Egy héttel ezelőtt  az ETI utazásszervező másik csoportjával is megesett ez a kellemetlenség ugyanabban a szállodában. Az utazási iroda mostanáig nem reagált a 24.hu megkeresésére.

(via)

Kiemelt kép: illusztráció, iStock

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top