Aktuális

Egy nappal az átadás után leszedték a PÉCS feliratot, annyira balesetveszélyes volt

Valakinek majdnem beszorult a feje a P betűbe.

Csütörtökön napközben ünnepélyesen átadták, este 10 óra körül pedig már le is szedték a pécsi Kossuth téren felállított PÉCS feliratot. Az ország legújabb szelfipontjáról kiderült, hogy balesetveszélyes, a betűk könnyen feldőlnek, ha valaki hozzájuk támaszkodik, pláne, ha fel is akar mászni.

A PÉCS felirat, ami jelenleg nincs ott (fotó: MTI/Sóki Tamás)

A Szabad Pécs azt írja, elképzelhető, hogy kicserélik a betűk egy részét, vagy alakítanak rajtuk, mert valakinek majdnem beszorult a feje a P betűbe. A lap úgy tudja, hogy a feliratok a jövő héten kerülnek majd vissza, amikor már olyan állványt szerelnek rájuk, amelytől azt várják, hogy megakadályozza a betűk feldőlését. 

Az emberek szeretnek arról képeket küldeni a barátoknak, ismerőseiknek, hogy a világ mely pontján járnak, és bár Pécsnek rengeteg látnivalója van, amivel fotózkodni lehet, most már városunk feliratával is posztolhatnak a Kossuth térre látogatók” – mondta Páva Zsolt polgármester az ünnepélyes átadáson.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top