Aktuális

Kukoricalabirintusban kergették a rendőrök a szatírt

Végül egy tyúkólban találtak rá.

„Egy nő zaklatása, és a távoltartási végzés megszegése miatt tartóztatta le a rendőrség szombaton reggel a 29 éves Ryan Kenneth Wattot a kaliforniai Petalumában. Az őrizetbe vétel azonban nem volt egyszerű: a gyanúsított két órán át bújócskázott a rendőrökkel egy kukoricalabirintusban” – írja egy helyi lapra hivatkozva a 24.hu.

Fotó: iStock

Watt múlt hét pénteken megszegte azt a bírói végzést, ami megtiltotta neki, hogy kapcsolatba lépjen a volt barátnőjével. A férfi korábban többször jelent meg hívatlanul a nő a lakásában, feltörte a közösségi portálokon regisztrált profiljait, illetve üzeneteket küldött a nőnek azt bizonygatva, hogy követi a mozgását, tudja, hogy mikor, merre jár. Watt most telefonon és üzenetekben arra próbálta meg rávenni a nőt, hogy vonja vissza az ellene tett feljelentését, írja a lap.

A hajléktalan férfit a rendőrök először az utcai gyülekezőhelyeken keresték, meg is találták, de Wattnak sikerült elfutnia előlük. Amikor másnap reggel egy járőr újra kiszúrta, a férfi átfutott egy autópályán, és bevetette magát a petalumai kukoricalabirintusba, ahol aztán két órán keresztül bujkált a három méter magas növények között, négy hektárnyi területen.  A keresésbe még egy helikopter is beszállt.

A férfit végül egy tyúkólban találták meg. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top